GRADSKI OGRANAK UDRUGE HRVATSKIH DRAGOVOLJACA

    DOMOVINSKOG RATA GRADA BELIŠĆAPočetna   
Razmjena linkova
Stop mine - aukcija slika Web povezuje ljude
Korisni linkovi
Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata Narodne novine Statut UHDDR-a UHDDR Središnjica
http://www.obz.hr/hr/?flash=1
http://www.belisce.hr
http://www.valpovo.hr
http://www.opcina-bizovac.hr/
http://www.petrijevci.hr/index.php

Dragovoljci proslavili Dan branitelja 07.08.2017

Slika     Slika

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, 5. kolovoza 2017. godine, Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Belišća organizirala je ispred prostora Doma umirovljenika tradicionalno obiteljsko druženje. Uz brojne članove Udruge i njihove obitelji druženju su se priključili i predstavnici prijateljske Udruge branitelja Domovinskog rata INA-NAFTAPLIN "KVIN" podružnica Donji Miholjac, te predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Dario Fletko. Ujedno je proslavljena i obljetnica vojno-redarstvene operacije "Oluja" u kojoj su sudjelovali i mnogi naši članovi.

Određeni broj članova Udruge sudjelovao je tradicionalnoj biciklističkoj vožnji “Biciklom do spomenika”, u organizaciji grada Belišća, i Turističke zajednice grada Belišća, a potom su paljenjem svijeće kod Spomenika odali počast i zahvalu poginulim hrvatskim braniteljima i svim stradalnicima Domovinskog rata.

Za sve sudionike organiziran je ručak i osvježavajuća pića, a zainteresirani su mogli odmjeriti snage i u sportsko-rekreativnim disciplinama, stolnom tenisu, pikadu i visećoj kuglani. Pobjednici su svi jer ovakva okupljanja nemaju natjecateljski, već zabavni karakter.

Slika     Slika


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Gašo"