GRADSKI OGRANAK UDRUGE HRVATSKIH DRAGOVOLJACA

    DOMOVINSKOG RATA GRADA BELIŠĆA

        Neslužbena, arhivska stranica.Početna   
Razmjena linkova
Stop mine - aukcija slika Web povezuje ljude
Korisni linkovi
Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata Narodne novine Statut UHDDR-a UHDDR Središnjica
http://www.obz.hr/hr/?flash=1
http://www.belisce.hr
http://www.valpovo.hr
http://www.opcina-bizovac.hr/
http://www.petrijevci.hr/index.php

Izloba u sklopu proslave Dana grada 11.05.2007

UHDDR GO Beliše u nedjelju, 6. svibnja prezentirao je DVD zapise koji prikazuju rad udruge od njezina osnutka 1994. godine do danas te izlobu streljiva i oruja kojim su Hrvati napadani, ali i kojim su se branili tijekom Domovinskog rata.

Na DVD zapisima dokumentirane su aktivnosti udruge koja je u poetku nosila naziv UHDDR Valpovštine, no potom je ugašena i nastavila je djelovati u Belišu. Meutim, udruga i dalje okuplja branitelje s cijeloga našeg podruja. Nadalje, na DVD zapisima moe se vidjeti kako je tekla gradnja rekreacijskog centra, kako su se ureivale društvene prostorije, izleti lanova udruge u Vukovar, Mariju Bistricu, Naravno, evidentirana je i akcija Stop minama koja i dalje traje, a na Dan hrvatskog dragovoljca u upaniji e biti odrana aukcija 50-ak slika, od kojih e prihod biti uplaen za razminiranje.

Osim prezentacije ovih zapisa, u sklopu Spomen-sobe gdje su fotografije poginulih pripadnika 107. brigade, MUP-a i Narodne zaštite od 1991. do 1995., postavljena je izloba streljiva svih kalibara te oruja i orua.


 

 

 

 

 

 

powered by Belkatalog CMS - J. K. "Gašo"